Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; FARRA NORDIN
Another credits.

TITLE; UNIKL RCMP !
Sabtu, Julai 30, 2011 | 9:32 PG | 0 comments

Assalamualaikum :)

: Puasa dah makin hampir , lagi dua hari je dan sekarang aku berada di Ipoh utk sambut hari2 sebelum ramadan bersama mak , so plan aku nak jalan2 ngan mak , pergi makan puas2 ngn mak nk beli barang utk aku mkn sahur kt hostel and yg penting aku nk makan Tutti Fuity hari neh :D

Sebulan puasa neh aku praktikal , so kesimpulannya tahun neh adalah tahun kedua aku berPUASA di Teluk Intan dan tahun kedua juga aku berPUASA sambil praktikal cuma yg membezakannya kali neh aku posting office hour bbndg tahun lepas aku posting kne kje syif dkt wad pulak tuu =="


: Actually aku nak sangat kongsi cerita tentang kehidupan universiti aku masa aku dah grad , *hahah citacita tu ! tapi tape la since U life pun ta seperfect and ta seindah org lain so aku cerita jela skg .

Pengalaman bermula 3JANUARI2010 . Universiti Kuala Lumpur Royal College Of Medicine Perak (RCMP) atau dikenali Kolej Perubatan DiRaja Perak . Lokasinya di sebelah bangunan Hospital Raja Permaisuri Bainun , Ipoh . Asal saya Ipoh je , tapi selama hidup saya 20tahun . saya langsung taktahu yg kolej neh wujud =="

sejak masuk situ totally aku rasa berubah gila , 1st time masuk kelas aku tak suka beberapa budak kelas . damn ! kadang sampai benci meluat gila . tp skg ? syg daa . macam jadi dalam masa 2tahun neh . kira kami neh cukup kuat utk hadapi tomahan , caci makian , hinaa kt U neh . boleh dikategorikan kami neh la group yg baik . sbb kami mmg baik . HAHA




-Picture of Semester4 Batch Jan10 (28July2011)-
CREDIT TO : NurAmirahMdIderis

P/S : No matter how hard things may seem, there's always something good coming around the corner, you have to believe it.



Old things | New things